Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05 10:30 - Една приказка
Автор: misho56 Категория: Политика   
Прочетен: 43 Коментари: 0 Гласове:
0 
      Разглеждайки удивителния нов свят,на който го захвърлила съдбата,Алалу решил да го изследва.Трябвало да реши как да устрои живота си от тук нататък.Захващайки се на работа,той скоро установил,че на планетата имало богати залежи на злато,както в зепните недра,така и в морската вода.Алалу измислил план,как да се завърне с почести на Нибиру и да изтъргува новото си положение там.
Съобщил по далекопроводната мрежа на Нибиру на какво се е натъкнал и предложил преговори.На Нибиру съобщението предизвикало голямо раздвижване.Владетелят Ану изпратил най-големия си син Еа на седмата планета,за да провери твърденията на Алалу.
Еа бил подходящия човек за тази задача,защото:1.бил зет на Алалу и 2.бил много начетен
и вещ в много науки.
Пристигайки на седмата планета,той се срещнал с Алалу и веднага прозрял,че неговият тъст има право и информацията му е жизненоважна за съществуването на Нибиру.Еа веднага докладвал на баща си какви големи възможности за спасението на Нибиру се откривали.
Ану разпоредил изпращането на 50 учени и инженери със съответното оборудване на седмата планета.Колкото до Алалу той започнал сложна игра на протакане и отлагане, която завършила в крайна сметка със заточението на Алалу на Марс,където тогава имало  добри условия за живот и където той починал при неизяснени обстоятелства.
Еа веднага се заел с построяване на убежище за хората и добиване на злато от морската вода ,тъй като и той,както Алалу,се приземили на брега на днешния Персийски залив в днешен Ирак.
Добивът на злато от морската вода не оправдал очакванията и след някоко шара Ану долетял на Земята заедно със своя престолонаследник Енлил и множество нови работници.Енлил поел управлението на цялата дейност,което много огорчило Еа,комуто била отредена днешна Африка,където имало големи залежи от злато.Виждайки огорчението на своя най-голям син,Ану му отредил за вечни времена Африка и му дал 
титлата Енки,господар на земята.но това не помогнало особенно.
Мардук,най-големият син на Енки,не се примирил с върховенството на Енлил и поел 
курс на постепенно усилване на своите позиции.
Пришълците построили нови селища,които с времето се разрастнали до градове,които обслужвали всички дейности,свързани с добива на руда,преработката и в злато и транспортирането му до Нибиру.За тази цел била създадена въздушна флотилия под командата на Мардук,чиято задача била да пренасят златните кюлчета от Земята до големите товарни кораби,кръжащи около Земята.
Работата потръгнала и изглеждало,че решението на проблемите на Нибиру е близо.Но човек предполага, а Господ Бог разполага и проблемите скоро се появили там,където не очаквали.
 

                                                                                                                       -продължава-


Тагове:   злато,   ЕА,   енки,


Гласувай:
0
0Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: misho56
Категория: Политика
Прочетен: 4007
Постинги: 6
Коментари: 2
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930